Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

До уваги пенсіонерів Запорізької області!

Дата: 18.02.2019 11:53
Кількість переглядів: 193

Уже в березні цього року стартує ще одна модель монетизації субсидій – «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидії. Відповідна постанова № 62 була прийнята Кабінетом Міністрів України від 6 лютого 2019 року. Паралельно діятиме запущена з січня 2019 року монетизація, яка передбачає розрахунки за спожиті послуги субсидіантами через «Ощадбанк», і за результатами вже цього опалювального сезону виплату невикористаних субсидій одержувачам готівкою.

Отже всі, кому призначено субсидію з 2018 року, отримають у березні готівку для оплати комунальних платіжок за лютий 2019 року. Відповідно, у квітні прийдуть кошти для розрахунку за спожиті у березні послуги, у травні – за квітневу «комуналку».

Субсидію пенсіонерам виплатять органи Пенсійного фонду, решті субсидіантам вона буде перерахована грошовим переказом через державний «Ощадбанк».

Пенсіонери, які отримають пенсійні виплати через банки, зможуть зняти свою субсидію безпосередньо у банкоматі відповідного банку. Тим, у кого не має пенсійної картки, субсидію разом з пенсією доставить Укрпошта.

Кожному одержувачу субсидії, якому допомогу призначено з 2018 року, у березні Укрпошта доставить повідомлення про те, скільки і яким чином надійде сума коштів від Уряду для сплати «комуналки».

Отже, запорізькі пенсіонери з 1 березня отримають не тільки  пенсію, а ще й виплату субсидії, якщо її призначено у 2018 році.

                                                                                   Мелітопольське ОУ ПФУ в Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь