Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 10.01.2019 13:55
Кількість переглядів: 176

За підозрою у постачанні контрафакту запорізькі митникипонад 130 разів призупиняли митне оформлення товарів

У січні-листопаді 2018 року під час митногооформлення товарів, внесених до митного реєстру об'єктів права інтелектуальноївласності, запорізькі митники 133 рази призупиняли процедури для запобіганняпоставок контрафактної продукції.

Митне оформлення продукції було завершено після отримання листів від осіб,уповноважених представляти інтереси власників прав на знаки для товарів іпослуг та промислових зразків.

Найчастіше серед товарів, які потенційно можуть містити об’єкти праваінтелектуальної власності, це: предмети одягу відомих світових брендів,сільськогосподарська техніка та запасні частини для неї, підшипники різнихвидів, запасні частини до автомобілів, електродвигуни асинхронні, з'єднувачі таконтактні елементи для проводів і кабелів, проводи електричні, полімерніматеріали, пластмаси та вироби з них, цифрова техніка, рукавички, клапани,двигуни до автомобілів та транспортні засоби.

З метою сприяння захисту прав інтелектуальної власності та запобіганняпотраплянню контрафактних товарів фахівці митниці щоденно перевіряють базиданих митних декларацій за допомогою програмно-інформаційного комплексу"Інспектор".

Крім того, з початку року до митного реєстру об'єктів права інтелектуальноївласності додано 318 нових позицій.

Запоріжці сплатили 9,6 мільйона гривень транспортногоподатку

Власники VIP-авто у січні-листопаді 2018 року сплатили до місцевих бюджетівЗапорізької області понад 9,6 мільйона гривень транспортного податку. Рівеньнадходжень до аналогічного періоду минулого року зріс на 2,3 мільйона або на31,5 відсотка. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС уЗапорізькій області Валерій Манько.

Із загальної суми 4,6 мільйона гривень спрямували суб'єктигосподарювання-юридичні особи, збільшивши відрахування на мільйон або на 29відсотків. Понад 5 мільйонів перерахували фізичні особи, що на 1,3 мільйона абона 33 відсотки більше, ніж торік.

У територіальному розрізі найбільші надходження забезпечили автовласникиобласного центру – близько 4,9 мільйона гривень, майже мільйон гривень надійшоввід платників м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів, 833тисячі отримали скарбниці Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївськогорайонів, 704 тисячі – м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів, 589тисяч – Пологівського, Більмацького та Розівського районів, 531 тисячу –Василівського та Михайлівського районів, близько півмільйона сплатили юридичніта фізичні особи Оріхівського та Гуляйпільського районів тощо.

Зазначимо, власники автівок з датою випуску до п'яти років тасередньоринковою вартістю понад 375 розмірів мінімальної заробітної платищорічно сплачують транспортний податок, ставка якого складає 25 тисяч гривень.

 

На сайті ДФС України оприлюднено План-графік проведеннядокументальних планових перевірок платників податків на 2019 рік

Пунктом 77.1 ст.77 Податковогокодексу України визначено, що план-графік документальних планових перевірок на поточний рікоприлюднюється на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, щореалізує державну податкову та митну політику, до 25 грудня року, що передуєроку, в якому будуть проводитися такі документальні планові перевірки.

На сайті ДФС України http://sfs.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/362017.html

оприлюднено план-графік проведення документальнихпланових перевірок платників податків на 2019 рік:

План-графікпроведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік Іта ІІ розділи 22.12.2018;

РозділІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб"22.12.2018;

Розділ IV плану-графіка "Документальні плановіперевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення,повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військовогозбору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальнестрахування" 22.12.2018.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь