Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 19.12.2018 10:54
Кількість переглядів: 246

                                                            Фото без опису

Затверджено регламент подання до ДФС інформації пронерухоме майно, землевласників та зміну даних, які включаються до обліковоїкартки фізичної особи - платника податків

21 листопада 2018 рокувступив в дію спільний наказ Мінюсту та МФУ від 02.11.2018 р. № 3424/5/874"Щодо деяких питань подання інформації, необхідної для забезпеченняведення обліку платників податків, а також обчислення та справляння податків ізборів".

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/ed_2018_11_02/RE32717.html

Зазначеним наказомзатверджено Регламент подання інформації, необхідної для забезпечення веденняобліку платників податків, а також обчислення та справляння податків і зборів.

Регламент визначаєпорядок та процедуру подання Міністерством юстиції України Державній фіскальнійслужбі України інформації про об'єкти житлової та/або нежитлової нерухомості, утому числі їх частки, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, утому числі нерезидентів, про землевласників або землекористувачів, а також прооб'єкти незавершеного будівництва та зміну даних, які включаються до обліковоїкартки фізичної особи - платника податків.

Інформаційні файли прооб'єкти житлової та нежитлової нерухомості надаються щокварталу протягом 15робочих днів після закінчення податкового (звітного) кварталу та містятьвідомості про нерухоме майно, внесені до Державного реєстру речових прав нанерухоме майно протягом звітного кварталу.

Інформаційні файли продержавну реєстрацію прав на земельні ділянки, права власності на якізареєстровано після 01.01.2013, а також про об'єкти незавершеного будівництванадаються перший раз у повному обсязі, надалі - щомісяця до 10 числа місяця,наступного за звітним.

Інформаційні файли прозміну даних, які включаються до облікової картки фізичної особи - платникаподатків, формуються за даними Державного реєстру актів цивільного станугромадян, надаються перший раз у повному обсязі, надалі - щомісяця до 10 числамісяця, наступного за звітним.

Наказ № 3424/5/874набирає чинності з дня, наступного за днем його офіційного опублікування(опублікований в «Офіційному віснику України» №89 від 20.11.2018).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь