Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 29.11.2018 11:51
Кількість переглядів: 249

                                                        

Запорізька митниця протидіє ввезенню контрафакту

Одним із ефективних механізмів попередження порушень інтелектуальних прав єаналіз брендової продукції під час митного оформлення імпортних поставок. Зпочатку року співробітники Запорізької митниці ДФС 125 разів призупинялиоформлення товарів, які внесені до реєстру об'єктів права інтелектуальноївласності.

Найчастіше серед товарів, що поставлялися до регіону та які потенційномістили об’єкти права інтелектуальної власності, зустрічалися предмети одягу відомихсвітових брендів, транспортні засоби, сільськогосподарська техніка та запаснічастини до неї, підшипники, автомобільні запчастини, електродвигуни,з'єднувачі, контактні елементи, електропровід, полімерні матеріали, пластмасита вироби з них, цифрова техніка, рукавички та інші.

Після отримання листів від осіб, уповноважених представляти інтересивласників прав на знаки для товарів і послуг та промислових зразків, митнеоформлення поставок було завершено.

Крім того, до митного реєстру об'єктів права інтелектуальної власностіпостійно включаються нові об'єкти, лише у жовтні внесено інформацію щодо 38товарів торгових марок. Ознайомитися з реєстром можна на сайті фіскальноїслужби: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/100237.html.

Кращі платники податків Запорізького регіону отрималивідзнаки

У Запоріжжі відзначили переможців Всеукраїнськогорейтингу "Сумлінні платники податків", започаткованого ВГО"Асоціація платників податків України".

В урочистому засіданні взяли участь Президент Всеукраїнської громадськоїорганізації "Асоціація платників податків України" ГріголКатамадзе,голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, в.о.  начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області ОлегМатвійчук, начальник Запорізького управління Офісу ВПП ДФС Роман Афонов,керівництво Територіального відділення АППУ, представники громадськихорганізацій та бізнес-спільнота.

Вітаючи переможців, Валерій Манько відзначив вагомий внесок запорізькихплатників податків до бюджетів усіх рівнів – з початку року представникибізнесу забезпечили понад 12 мільярдів гривень податкових надходжень. Вінпідкреслив, що фіскальна служба області не змінює свої пріоритети щодостворення сприятливих умов для підтримки малого і середнього підприємництва, атакож формування партнерських відносин на засадах законності, прозорості тапорозуміння.

Під час заходу очільник облдержадміністрації вручив нагороди сумліннимплатникам. Серед переможців обласного етапу конкурсу – три потужнихпідприємства регіону: ПАТ "Мотор-Січ", ПРАТ "КарлсбергУкраїна" та Державне підприємство "Запорізьке машинобудівнеконструкторське бюро "Прогрес" імені академіка О.Г.Івченка".

Також у ході зустрічі учасники обговорили актуальні питання, які сьогодніхвилюють запорізький бізнес, зокрема, реформування Територіальних органів ДФС,сервісне обслуговування платників податків, внесення змін до податковогозаконодавства, зокрема, щодо запровадження податку на виведений капітал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь