Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Зігріймо серце добротою

Дата: 19.11.2018 10:11
Кількість переглядів: 342

4 жовтня у святковій, щедро наповненій теплом зустрічі у Матвіївці відсвяткували день похилого  віку, люди села Матвіївка зібралися в чудовому товаристві на свято праці, святі долі, святі життя, тих людей яким  ми хотіли віддати  шану  і повагу, за спиною у яких великий життєвий шлях. І при тому, що всі вони різні, але у цих людей є один об’єднуючий фактор – це наше рідне село. Заради розквіту якого вони жили і працювали.

              На нашому святі були присутні Сеник І.Б. голова громади.,  та в.о. Матвіївського сільського старости  Черних Т. В.

               І відкрили ми нашу концертну програму піснями молодості, які співав вокальний колектив       «Рябинушка». Художній керівник якого       Брусенська З.М. та баяніст Клепалов В.Т.

 Ведуча Ярош О.М. бібліотекар села Новоуспенівки, розповідала про самовіддану працю людей похилого віку, бажала  міцного здоров'я  та миру над головою.

 Сеник Іван Богданович та Черних Тетяна Валентинівна від душі побажали не втратити джерело оптимізму, жити в гармонії, радіти кожному прожитому дню, сказали  спасибі за самовіддану працю, побажали міцного здоров'я.

  Це свято не осталось осторонь від  дітей нашої Матвіївської  школи, які виконали музичне вітання для людей похилого віку та подарували квіти.

   Людина приходить у цей світ для любові й добра. Світ би став набагато кращим, якби його населяли люди розумні, інтелігентні, серця яких сповнені любові й добра. Щоб жити повноцінним життям, потрібно навчитися співпереживати і співчувати, а ще потрібно мати в серці хоч крихітку доброти та вміти дарувати її людям. Мені зараз хочеться назвати людину, яка дійсно прийшла в цей світ для добра і робить добру справу це             Пісклов Володимир Дмитрович, який працював  у школі, навчав дітей співам та був акомпаніатором  в будинку культури села Матвіївка. І 4 жовтня він разом зі своїм інструментом подарував  людям музичні подарунки і зігрів нас своєю увагою, теплом та повагою. Тож хочеться подякувати Володимиру Дмитровичу бо робота  з людьми це завжди складно, адже не дарма кажуть 100 людей, 100 характерів. А ви завжди приймали людей усміхнено, ввічливо. 

  Притишивши  ходу, озирнувшись назад, розумієш – швидко, дуже швидко минає людське життя. І хочемо ми чи ні, але всього буває на віку: радостей і печалей, горя і щастя.

Летять літа, як білі журавлі,

Дзвенять, як ті волошки в житі,

Та не зникає слід їх на землі,

Якщо для добрих справ були прожиті.

     Традиційно для  населення села Матвіївки  був накритий солодкий стіл.

      Ми ще раз  привітали усіх зі святом.

Побажали, щоб першим гостем було здоров'я,

Як лист дубовий таке міцне,

А другим гостем – радість у хату,

Що веде за собою друзів багато,

Щастя, веселість, щиру долю,

Для серця втіху, добра доволі.

Багатства в домі, в душі спокою,

Щоб повнилось завжди життя добротою.

  Брусенська З.М.

  Директор Матвіївського будинку культури 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь