Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 15.11.2018 11:43
Кількість переглядів: 188

Фінансові установи сплатили з внесків запорізькихвкладників понад 43,7 мільйона гривень податків

 

Оподаткування прибутків від банківських вкладів запоріжців дозволилопоповнити бюджети на 43,7 мільйона гривень. Порівняно з минулим рокомнадходження податку на доходи фізосіб у вигляді процентів зросли на 2,5мільйона або на 6 відсотків.

У жовтні до державного бюджету сплачено 4,3 мільйона, що також на 6відсотків більше, ніж у жовтні 2017 року.

За десять місяців цього року найбільші відрахування до бюджету забезпечилифінансові установи м. Запоріжжя – 30,8 мільйона. Банки та кредитні спілки м.Бердянськ, Бердянського і Приморського районів перерахували понад 3,5 мільйона,м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів – майже 3,5 мільйона,м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 1,6мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – майже 1,4мільйона тощо.

Зазначимо, відповідно до ст. 170.4. Податкового кодексу України з процентіввід депозитних банківських рахунків, вкладів у кредитних спілках тощосплачується податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 відсотків. При цьомуінформація про суми банківського рахунку або ощадного сертифіката чи вкладучлена кредитної спілки, нараховані проценти, а також відомості про вкладниківзалишаються конфіденційними. Такі дані не вказуються у податковому розрахунку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь