Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 08.11.2018 08:38
Кількість переглядів: 207

                                                       Фото без опису

Дізнайтесь про електронний сервіс ДФС «Пошук фіскального чека»

В рамках реалізації експериментального проекту щодореєстрації і експлуатації нових моделей програмно-технічних комплексів, длязабезпечення реєстрації розрахункових операцій, Державною фіскальною службоювпроваджено у тестовому режимі систему E-Receipt.

E-Receipt - це нова інформаційна система реєстрації таобліку РРО, що передбачатиме оnline реєстрацію пристроїв без подання доконтролюючих органів будь-яких паперових документів та не потребуватимеабонентської плати за користування нею.

Електронний чек генеруватиметься, реєструватиметься в системіДФС і доповнюватиметься QR-кодом, після чого передаватиметься на пристрій.

Інформація про фіскальний номер чеку та його QR-кодзберігатиметься в e-Receipt та буде доступною для перегляду в Електронномукабінеті платника як платником, так і покупцем.

ДФС реалізовано електронний сервіс, який дозволяєпокупцеві товарів (послуг) здійснювати пошук та перегляд фіскального касового чеку, що  формується  традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електроннийфіскальний чек, створений новітніми РРО.

Через електронний сервіс «Пошук фіскального чека» можливооперативно отримати інформацію про здійснені розрахункові операції у будь-якомуторговельному об’єкті.

Перевірка чеку через електронний сервіс, встановленнядостовірності його даних та факту передачі до ДФС - це захист прав громадян якспоживачів та запобіжник зловживань під час здійснення розрахункових операцій.

Сервіс знаходиться у відкритій частині  Електронногокабінету, доступ до якої здійснюється в режимі реального часу без ідентифікаціїособи за посиланням: cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.

Для пошуку та перегляду фіскального касового чекунеобхідно ввести: фіскальний номер РРО, дату та час видачі чеку (длятрадиційних РРО).

Пошук електронного чеку здійснюється за його фіскальнимномером та датою.

Якщо е-чек відсутній в системі, можна надіслати до ДФСелектронний лист із прикріпленим фото чеку на адресу: infozvit@sfs.gov.ua.

ДФС визначить причину відсутності електронного чеку всистемі і прийме відповідні міри.

Також, у разі відсутності або невідповідності реквізитівчеків на сервері ДФС наявному розрахунковому документу або отриманнякористувачами фіскального чеку, який викликає сумнів, можна направляти до ДФСписьмові звернення із цих питань з додаванням копій отриманих розрахунковихдокументів для проведення ДФС відповідних контрольно-перевірочних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь