Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольське управління фіскальної служби у Запорізькій області інформує

Дата: 08.11.2018 08:33
Кількість переглядів: 182

                                                           Фото без опису

                              Митні надходження від Запорізького регіону зросли майже на 53 відсотки

У січні-жовтні2018 року запорізькі підприємства сплатили до держбюджету 6 мільярдів 844мільйонів митних платежів, що на 2 мільярди 360 мільйонів або на 53 відсоткиперевищує рівень 2017 року. Лише у жовтні до казни перераховано 922 мільйони,що на 430 мільйонів або на 87 відсотків більше, ніж у жовтні 2017 року.

Основнінадходження забезпечили промислові підприємства при розмитненні товарів длявикористання у виробництві – майже 73 відсотки, суб'єкти невиробничих галузей – 27 відсотків.

Зокрема, найбільша частка митних платежів припадає на машини, устаткування та транспорт– 36 відсотків, паливно-енергетичні товари – 30 відсотків, метали та вироби зних – 12 відсотків, продовольчі та сільськогосподарські товари – 7 відсотків,мінеральні продукти та продукція хімічної промисловості – по 6 відсотків.

Як свідчитьаналіз митного оформлення імпортних поставок, за останній місяць майже вдвічіскоротились відрахування платежів запорізьких підприємств на митницях іншихобластей. Водночас суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності, зареєстровані вінших регіонах, у жовтні сплатили у зоні діяльності Запорізької митниці ДФСбільш ніж 500 мільйонів гривень, що вдесятеро більше, ніж у вересні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь