Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Консультаційна зустріч представників УСЗН Веселівської райдержадміністрації з працівниками апарату Новоуспенівської ОТГ

Дата: 31.10.2018 11:36
Кількість переглядів: 257

    Фото без опису

 30 жовтня 2018 року до Новоуспенівської сільської ради завітали  працівники управління соціального захисту населення Веселівської райдержадміністрації.

Для працівників сільської ради та в.о.старост громади було проведено роз’яснювальну роботу щодо новацій у законодавстві з питань призначення житлової субсидії населенню.

Відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, що затверджене Постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 № 329), житлова субсидія не призначається, якщо у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є працездатні особи та в періоді, за який враховуються доходи, у них взагалі відсутні доходи, або вони отримували середньомісячний сукупний дохід менший,  ніж розмір мінімальної заробітної плати, та/або вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом трьох років  у період, за який враховуються доходи для призначення житлових субсидій.

 Але житлова субсидія може бути призначена з урахуванням вимог Положення, як виняток, за рішенням комісії, якщо особа добровільно буде сплачувати  єдиний внесок. Громадяни, які бажають добровільно сплачувати внески на загальнообов’язкове соціальне страхування, повинні звернутись до органу доходів і зборів та укласти договір про добровільну участь відповідно до типового договору, згідно Статті 10 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь