Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

До уваги депутатів Новоуспенівської ОТГ

Дата: 19.10.2018 12:01
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

25 жовтня о 10.00 год. в сесійній залі адмінбудівлі  сільської ради відбудеться засідання п’ятнадцятої сесії сьомого скликання  Новоуспенівської сільської ради.

Черга денна:

  1. Про затвердження розпоряджень сільського голови  виданих у міжсесійний період.
  2. Про зміни до Програми Новоуспенівської сільської ОТГ «Підтримка  та розвиток комунального некомерційного підприємства «Новоуспенівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Новоуспенівської сільської ради Веселівського району Запорізької області» на 2018 рік.
  3. Про зміни до Програми Новоуспенівської сільської   ОТГ «Благоустрій населених пунктів громади» на 2018 рік. (зі змінами та доповненнями)
  4. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії Новоуспенівської сільської ради від 21.12.2017 № 17 «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік» (зі змінами та доповненнями)
  5. Про створення комунальної установи «Центр соціальної роботи» Новоуспенівської сільської ради Веселівського району Запорізької області.
  6. Про надання згоди на передачу майна комунальної установи «Веселівська ЦРЛ» із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Веселівського району у власність Веселівської селищної ради.
  7. Про приведення державного акту у відповідність до чинного законодавства ( оформлення спадщини гр. Стрижко Андрій Михайлович, с. Таврія).
  8. Про погодження відведення земельної ділянки у власність (учаснику АТО гр. Булякову Дмитру Васильовичу території Новоуспенівської сільської ради).
  9.  «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (гр. Гилевич Надія Степанівна, селище Таврія, вул.Молодіжна).
  10. Про погодження відведення земельної ділянки у власність (учаснику АТО гр. Дьоміну Сергію Миколайовичу на території Новоуспенівської сільської ради).
  11. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (гр. Федорчук Катерина Миколаївна, с.Білівське, вул.Аграрна».
  12. Про приведення державного акту у відповідність до чинного законодавства ( оформлення спадщини гр. Масалов Віктор Володимирович, с. Матвіївка).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (приватної власності, цільове призначення якої змінюється (Мандрика Валентина Григорівна, с.Матвіївка, вул. Магістральна,71).
  14. Про приведення державного акту у відповідність до чинного законодавства( оформлення спадщини гр. Гаврилов В.М., с. Таврія).
  15. Інше.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь