Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Безоплатна правова допомога у селищі Таврія

Дата: 17.09.2018 10:48
Кількість переглядів: 365

Заступником начальника відділу Веселівське бюро правової допомоги Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сіруш Мінасян, здійснено виїзний прийом в селище Таврія Новоуспенівської об’єднаної територіальної громади Веселівського району Запорізької області.

Виконуючою обов’язки старости Таврійського старостинського округу Осмоловською  Ольгою Семенівною та фахівцем  із соціальної роботи Новоуспенівської сільської ради Галиною Батюженко забезпечено доступ громадян до безоплатної правової допомоги.

Жителям села, які звернулися на прийом, було надано консультації з земельних, сімейних, трудових та  соціальних питань. Роз’яснено, що є безоплатна первинна та вторинна правова допомога, суб’єкти права на безоплатну вторинну правову допомогу тощо.

На заході розповсюджено інформаційні буклети: «Бюро правової допомоги» та буклети загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО».

Кожен громадянин може звернутися по безоплатну правову допомогу до відділу «Веселівське бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги,  який знаходиться за адресою: 72202, Запорізька обл., смт. Веселе, вул. Центральна, 202, Тел.: (06136) 2-12-28.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь