Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

святкування Дня Прапора та 27-ї річниці Незалежності України в Новоуспенівській ОТГ

Дата: 27.08.2018 10:33
Кількість переглядів: 358

На території підпорядковані Новоуспенівській ОТГ 23-24 серпня відбулися заходи з відзначення Дня Прапора та 27-ї річниці Незалежності України.

        23.08. 2018 року  у Новоуспенівському будинку культури с.Новоуспенівська відбувся святковий концерт до Дня Прапора та 27-ї річниці Незалежності України. На святі був присутній сільський голова, який привітав гостей святковою промовою. Від  блоку Петра Порошенка "Солідарність"  сільським головою було вручено подарунок учаснику АТО Левіщенко Кості. У  заході прийняли активну участь громадяни, які організували святкову торгівлю. Торгівля смачними чебуреками була організована місцевими жителями:  Поліщук Євгеном, Латушко Михайлом, Міняйло Костей. Місцевий пасічник Мартинюк Олександр  презентував продукти бджільництва.

          23.08 2018 року у селищі Таврія Новоуспенівської ОТГ  відбулася святкова дискотека для жителів села та гостей під живу музику, співали Валентина Демиденко та Іван Ємець. Від блоку Петра Порошенка "Солідарність" сільським головою Іваном Сеником було вручено подарунок учаснику АТО Філаткіну Ігорю.

          24.08.2018 року у сільському клубі села Веселе пройшов святковий концерт з нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності України за участі дітей та молоді. Жителів та гостей завітав привітати зі святом сільський голова Сеник Іван. Продовжили свято дискотекою.

         Охорону  громадського порядку  під час проведення заходів було забезпечено інспекторами Веселівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь