Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

з Днем Державного Прапора України та 27-ю річницею Незалежності України!

Дата: 22.08.2018 15:42
Кількість переглядів: 282

 

Шановні мешканці Новоуспенівської громади!

Вітаю вас з Днем Державного
Прапора України та 27-ю річницею
Незалежності України!

    Український народ з-поміж інших націй завжди вирізнявся надзвичайною волелюбністю, нестримним прагненням свободи та незламною силою волі. Зараз ми змушені відстоювати державний суверенітет нашої країни, обороняти територіальну цілісність кордонів та захищати власне право жити на рідній землі.

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини, заради майбутнього України.

Сьогодні ми повинні не лише згадувати своїх славних попередників, а й мати відвагу стати до лав захисників Вітчизни. Прикладом нам мають слугувати сучасні герої.

Від усього серця бажаю усім нам міцного здоров’я, добробуту у сім’ях, благополуччя, а головне - мирного неба над Україною.

З повагою, голова Новоуспенівської ОТГ   І. Сеник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь