Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Наші діти - наша гордість

Дата: 05.06.2018 15:05
Кількість переглядів: 572

 

 

 

 

 

Травень місяць був переповнений концертними програмами у Веселівському будинку культури. Заходи до Дня Перемоги, звітний концерт танцювальної студії  «Атмосфера» та інші. Чинне місце серед святкових програм зайняв і вокальний конкурс «Кращий голос Веселівщини – 2018. Діти», який проходив у три етапи при організації Веселівського будинку культури.

Взяли у конкурсі участь і маленькі жителі Новоуспенівської громади. На першому етапі у березні місяці на сцену вийшли: Кравченко Ксюша і Данилов Ілля (с.Веселе), Сокольвяк Люба і Нагорняк Світлана (с. Запоріжжя), Петрова Настя (с. Новоіванівка), Дровнікова Анастасія (с.Новоуспенівка) і Василішна Юля (с. Таврія).

Перший крок – найскладніший. Всі учасники талант-шоу зробили його 31 березня, вийшовши для виступу у відбірковому етапі. Методом сліпого прослуховування три тренери-наставники мали відібрати до своїх команд по три підопічних у молодшу і старшу групи. Завдання виявилося складним, адже кожен конкурсант максимально виклався на сцені, аби перейти до наступного етапу конкурсу.

Після відбору тренерів боротьбу продовжили Кравченко Ксюша, Нагорняк Світлана та Дровнікова Анастасія (команда Демиденко В.), Данилов Ілля та Сокольвяк Люба (Команда Плетінь Р.С.). Цілий місяць діти разом із своїми наставниками відточували  вокальну і художню майстерність, щодня розвиваючи свій талант.

 Напружена і наполеглива робота принесла свої плоди і до фіналу конкурсу компетентним журі були одібрані найсильніші: у молодшій групі боротьбу продовжила Сокольвяк Люба, а у старшій двоє представників нашої громади Данилов Ілля і Нагорняк Світлана стали учасниками третього етапу.

І ось він – ФІНАЛ! Загострення пристрастей досягло свого апогею. Адже перемога у конкурсі означає вихід до суперфінала у м.Бердянськ! В останній концертній програмі тренери і вокалісти дуже відповідально поставилися до художнього оформлення виступів, підготувавши індивідуальні відеороліки про  кожного з учасників, що супроводжувалися коротенькими розповідями про їхні життєві здобутки і цілі, захоплення та інтереси…

… Виступи закінчено. Журі зробило свій вибір. Серце конкурсантів завмерло від хвилювання. Ємець Іван Іванович – голова журі – виходить на сцену для оголошення вердикту суддів. Розгортає конверт і ….. переможцем у молодшій групі стає Сокольвяк Люба, а у старшій – Нагорняк Світлана! Обидві дівчинки жительки Новоуспенівської громади із села Запоріжжя! Обидва призові місця наші! Вони стали фіналістками конкурсу «Голос Веселівщини. Діти»  і 2 червня їдуть до Бердянська!

Але так сталося, що до курортного міста поїхав ще один представник нашої громади - Данилов Ілля, який був запрошений для виступу у концертній програмі у якості гостя. На березі Азовського моря зібралися юні представники із районів Запорізької і Донецької області. Суперфінал видався дивовижним за художнім наповненням номерів і емоційними переживаннями. Наші конкурсантки виступили на повну силу. Свідоцтвом цього факту були численні оплески підтримки від глядачів. І хай головний приз дістався іншим, та все ж таки можливість виступити на сцені такого рівня, помірятися силами із своїми ровесниками та отримати артистичний досвід є нагородами, які дівчата отримали в цей день.

Як добре, що сільські діти мають можливість у прямому сенсі на повний голос заявити про себе і свої здібності. В наш складний час це можливо лише за допомогою спонсорів або меценатів. У нашому випадку проведення конкурсу у Веселівському районі стало можливим за підтримки народного депутата України Валентирова Сергія Васильовича.  Його команда доклала багато зусиль для організації талант-шоу «Голос Азова. Діти». І це не тільки призи для учасників конкурсу на кожному етапі. Це оплата роботи тренерів і членів журі, рекламний супровід і ще багато «дрібниць», які є важливими складовими якісного проведення шоу.

А ще хотілося б відмітити важку і кропітку роботу наставників Плетінь Романа Сергійовича, Плетінь Белли та Демиденко Валентини, які зуміли виявити у кожної дитини-учасника свою родзинку, розкрити їхні творчі здібності. Не менш відповідальною була і робота членів журі, яким прийшлося із букету дитячих талантів вибирати найкращих. Ємець Іван Іванович, Даньшин Михайло Миколайович та Єрьоменко Сергій  НЕУПЕРЕДЖЕНО виконали свої обов’язки. Вони продемонстрували компетентність і  професіоналізм при аргументації своїх рішень на конкурсі. Дякуємо їм за таку роботу!

Як справжнє шоу, «Голос Азова. Діти» отримав і порцію піару, і хитросплетіння закулісних інтриг і шлейф пліток та бруду. Хотілося б сказати, що конкурси починаються і закінчуються, а людьми необхідно залишатися будь що!

Отже, хай усе погане залишиться у цьому році, а на наступний – хай прийдуть нові учасники, розкриються нові таланти, запалають нові зірки сцени Веселівщини!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь