Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Таврійський вовк

Дата: 25.04.2018 14:56
Кількість переглядів: 277

Фото без опису«Таврійські вовки»

21-22 квітня  2018 року на території Новоуспенівської громади відбулись Обласні дитячі спортивно - тренувальні збори «Таврійські вовки», які пройшли за участі команд скаутів з м. Запоріжжя, м. Енергодар, с. Новоуспенівка,  команд школярів с. Матвіївка та с. Запоріжжя. На території Новоуспенівської школи розбили справжній скаутський табір, поставили палатки, розпалили багаття та приготували смачнючий обід. Все це зробили самі діти з «душею» та ентузіазмом.

Після приготування їжі почалися ігри з м’ячом в яких приймали участь і діти і дорослі, не втримався навіть голова Новоуспенівської громади. По ближче роззнайомившись  команди відправились на змагання де проходили переправу, був інтелектуальний конкурс, знаходили сліди диких звірів та розпізнавали їх, ще було багато інших конкурсів. Після закінчення конкурсів відбулись змагання по орієнтуванню на місцевості. Таким цікавим способом гості з м. Запоріжжя та м. Енергодар знайомились з с. Новоуспенівка. Міські діти відзначили, що село весною дуже красиве, а декілька дітей сказали «і тюльпанів багато».

На вечірніх заходах планувались пісні навколо багаття, але сильний вітер трохи змінив плани та це не зіпсувало вечір. Були пісні, була тепла атмосфера. В кінці чудового вечора відбувся ритуал зі свічкою  яку передавали по колу та кожен сказав щось гарне про пройдешній день.

Наступного дня діти відвідали майстерню де збирають спортивні автомобілі де мали змогу не тільки послухати про авто і сфотографуватись з ним, а  деяким навіть пощастило проїхатись. Потім за планом відбулась поїздка до «Солар-парку» смт Веселе  де діти з захватом слухали розповідь про «зелену» енергію та її користь для екології.

Від цього зльоту залишились найкращі відчуття тому ми чекаємо на нові зустрічі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь