Новоуспенівська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Добро живе в кожному серці!

Дата: 12.04.2018 12:36
Кількість переглядів: 354

Добро живе в кожному серці!


                                                           По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року проходить ХІІІ ВсеукраїФото без описунська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху, щоб придбати медичне обладнання для дитячих лікарень відповідної області.
Акція відбувається тринадцятий рік поспіль. Цей рік не став винятком. Відділ із соціальної роботи Новоспенівської сільської ради закликає всіх небайдужих взяти участь у вищевказаній акції. Скриньки для збору благодійних внесків розповсюджено по навчальним закладам Новоуспенівської сільської ради, підпорядкованим підприємствам, установам. «Серце до серця» – це подія, яка збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова….
Інформацію про зібрані кошти та їх використання можна побачити на офіційному сайті Всеукраїнського фонду «Серце до серця» https://sercedoserca.com.ua/pochujte-vsi-z-2-po-22-kvitnya/ 
До відома, у 2017 році у рамках XII Всеукраїнської благодійної акції Запорізькою областю було зібрано 239 223,13 грн. На ці гроші було придбано медичнее обладнання в дитячу обласну лікарню м.Запоріжжя, а саме «Щільова лампа LS-3», «Авторефрактметр HRK-7000 HUVITZ» та ін.
Своєю пожертвою Ви зможете подарувати шанс на здорове життя маленької людини. Надзвичайно важливою є саме Ваша підтримка й допомога у проведенні цього суспільно—важливого благодійного проекту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь